Legénybúcsúra hívták a férjet, a neje erre egy őrülten szigorú szabálylistát készített

A legénybúcsúk nem éppen visszafogottságukról híresek, hiszen mégiscsak az lenne a lényegük, hogy a házasságra készülő férfi egy igazán felszabadult buliban vegyen részt a barátaival. Ez látszólag óriási aggodalommal töltött el egy feleséget, akinek férjét elhívták egy legénybúcsúra.

Annyira, hogy csak egy feltétellel volt hajlandó elengedni: ha betartják tízpontos listáját arról, mit lehet, mit nem lehet csinálni a buliban. Nem csak a férj, hanem a legénybúcsú összes tagja.

A nő ezt egy Facebook-posztban osztotta meg, azt kérdezve az emberektől, hogy vajon kihagyott-e valamit. A poszt a Redditen keresztül kezdett el igazán terjedni. És íme a szabálylista:

 1. Semmi illegális kábítószer.
 2. Semmi cigaretta (férj most szokott le, ne legyen semmi kísértés)
 3. Semmi alkohol (férj nem iszik, és az alkohol rossz döntésekhez vezet)
 4. Egyáltalán semmi sztriptíz/táncos/nők (a férfiak közül sokan már nősek)
 5. Semmi gyors autó / csak taxik
 6. Minden telefont követni kell
 7. Semmi káromkodás
 8. Mindenki érjen haza éjfélig
 9. Egymást nem bántjuk (még játékos verekedések sem)
 10. Semmi szerencsejáték

A nő posztjára a Redditen látható kép szerint alig fél óra alatt majdnem 300 komment érkezett, és feltehetően nem azok voltak többségben, akik egyetértettek a nővel, és szigorú listájával. A feleség oda is figyelt a hozzászólásokra, és megváltoztatta hozzáállását. De nem úgy, ahogy azt a férj remélhette.

A feleség ugyanis a poszt végére odaírta, igazuk van azoknak, akik jelezték, hogy nem tudja irányítani férjét miután elhagyta a házat, és nem tudja irányítani a barátait sem. Ezért inkább úgy döntött, hogy nem engedni el a férjet a legénybúcsúra.

A kiemelt kép illusztráció. Fotó:iStock

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek:

  Nincs