Lakásokba csönget be a Fidesz petíciós aláírásokért

Hogy megmutathassa Gyurcsányéknak, miből nem kér.

A „Stop Gyurcsány!, Stop Karácsony!” petíció örvén szombat délelőtt Óbudán, a Vörösvári úti piacnál felállított aláírásgyűjtő standoknál tűnt fel Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője, és arról beszélt, hogy két héten át a flaszteren agitálnak, utána pedig otthonaikban is felkeresik az embereket.

Gyurcsány Ferenc és Karácsony Gergely kapcsán a következőkre jutott:

  • programjukban világosan látszik, hogy adóemeléseket terveznek, és ezzel veszélybe sodornák a rezsicsökkentést és az adócsökkentés politikáját
  • az emberek emlékeznek rá, hogy a Gyurcsány Ferenc vezette baloldal milyen terheket rakott a vállukra 2010 előtt
  • Gyurcsány Ferenc 2007. február 15-én vezette be a vizitdíjat és a kórházi napidíjat, és ezzel fizetőssé tette az egészségügyet, amit a Fidesz-KDNP csak népszavazással tudott megakadályozni
  • Gyurcsányék megszorítást megszorításra halmoztak, például 2009-ben 20 százalékról 25 százalékra emelték az áfát, 2010 előtt duplájára emelték a villamosenergia és háromszorosára a gáz árát, ezzel egekbe emelték a rezsiárakat.

Nacsa programot hirdetett:

Mutassuk meg Gyurcsányéknak, hogy nem kérünk a 2010 előtti terhekből, nem kérünk a baloldal megszorító politikájából.

Nacsa Lőrinc a fellépésével tapsot aratott, valamint begyűjhette a Fidesz-KDNP két választókerületi képviselő-jelöltje, Bús Balázs és Gór Csaba aláírását.

Cikk forrása

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek:

    Nincs