Közel 20 százalékkal növelte idén forgalmát az ETI

Idén 241 egyiptomi járatot indít el a 6 éve a magyar piacon jelenlévő társaság, amely időközben piacvezető lett Magyarországon az egyiptomi charteres utazások piacán. Ebből 126 Hurghadára közlekedik Budapestről, 15 ugyancsak oda, de Debrecenből, 71 Sharm el Sheikh-be és 29 Marsa Alamba. November 1. és április 30. között is közlekednek a társaságnak járatai Egyiptomba, ami a kisebb volumenű téli időszakban is 15 000 utast és hozzávetőlegesen 900 ezer eurónyi jutalékkal a viszonteladók számára. Az összutasszám idén eléri a 36 000-et és ehhez jön még a 3-4 ezer utas, aki Bécsből, Pozsonyból, Grazból indult szintén az ETI-vel. Hazánkból pedig számos határon túli utazott az irodával. Ez 10-15 százalékos növekedést jelent az utasszámban és 18-19 százalékosat a bevételekben. Emellett megvalósult egy viszonylag jelentős egységár növekedés is. Az összes járat kihasználtsága 90 százalék fölött alakult.

“A tavalyi évvel ellentétben idén nem voltak számottevő járatkésések, egy szerencsére egyébként nálunk igen ritka szállodai túltöltés azonban borzolta a kedélyeket. Az ilyen és ehhez hasonló krízishelyzetek kezelésében nagy segítségünkre vannak partnerirodáink, ha koherens, jóindulatú és a problémamegoldásra törekvő kommunikációt alkalmaznak – emelte ki Kerekes Gábor irodavezető, aki idén is megköszönte a forgalmuk 98 százalékát értékesítő viszonteladóik munkáját.

Az ETI Magyarország vidám csapata

Az ETI Magyarország vidám csapata

Jenei Péter partnerkapcsolati vezető beszélt arról, hogy az ETI egy 21 éve működő német cég leányvállalata és az anyacég kizárólagos képviselője az egyiptomi Red Sea hoteleknek hazánkban, Ausztriában és Németországban. Ez többek között olyan előnyökkel jár az irodák számára, mint a kiváló ár-érték arány és az, hogy azonnali visszaigazolással tudnak foglalni. A növekvő nemzetközi kereslet miatt az ETI-nek emellett több száz szobányi garanciális kontingense is van Egyiptomban a non-Red Sea hotelekben és ezt a szegmenst tovább szeretnék erősíteni. A német társaságnak saját beutaztató irodája (Cairo Express Travel) és nílusi hajóutas (Grand Cruises) cége is működik az észak-afrikai országban, amelyek a

Cikk forrása

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek:

    Nincs