Kedvezőtlen fényviszonyok között is mesteri képek – ez az új HONOR 90

Az okostelefonos fényképezés a hétköznapok része, elvégre remekül jön, hogy mindig nálunk egy eszköz, amivel megörökíthetjük az emlékezetes vagy vicces pillanatokat. A legtöbb készüléknél azonban ez a funkcionalitás kevésbé hasznos este, amikor rosszak a fényviszonyok. A HONOR 90-nel szerencsére nem ez a helyzet.

A készülék legfontosabb része a kiváló, éles és bámulatos fotókat rögzítő 200MP-es kamera, ami valóban innovatív eszköznek számít. 1/1,4” érzékelője 24%-kal nagyobb, mint az előző generációé, így 14%-kal jobb fényérzékelést tesz lehetővé. Ezáltal még rossz fényviszonyok között is részletgazdag és gyönyörű képeket készíthetünk, akár gyenge a megvilágítás, akár este van.

Minden részlet a helyén marad, és mindössze egy gombnyomásra születnek meg a képek. A HONOR 90 egyedi előnye, hogy nincs késleltetés a fotózáskor – részben a forradalmi HONOR Image Engine technológiának köszönhetően –, így pontosan az rögzül, amit látunk. Legyen szó profikról vagy hobbistákról, az okostelefon mindenkinek lehetőséget biztosít arra, hogy megörökítse fontos pillanatait. A pixelenként tárolt fényinformáció tovább bővül a speciális 16-az-1-ben pixeltömörítéssel, ami még fantasztikusabb fotók létrehozását teszi lehetővé. A kijelző ráadásul akár egymilliárd színt is meg tud jeleníteni, így a mozzanatok valósághűen élhetnek tovább.

A HONOR 90 kedvező áron nyújt prémium funkciókat. A 200MP-es főkamera mellett még egy 12MP-es ultranagy látószögű és makrókamera, valamint egy 2MP-es mélységi kamera is helyet foglal. Ezek az összetevők együttesen alkotnak egy lenyűgöző kamerarendszert. A telefon portrémódja is jelentősen fejlődött, és így kiválóan teljesít mindenféle helyzetben. A bokeh hatások segítenek egyfajta kontúrt teremteni az alany és a háttér között az elhomályosításon keresztül. A textúrák, bőrszínek, árnyalatok is valóságosabbak lesznek a rendszerszintű optimalizációnak köszönhetően.

A 12MP-es ultranagy látószögű és makrókamera hatalmas látószöge lenyűgöző természetfotókat készíthet, míg a 2,5 cm-es minimális fókusztávolság lehetővé teszi a közelről történő felvételeket. Megörökíthetünk hegycsúcsokat vagy virágszirmokat, napsütötte tengerpartokat vagy a homokszemcsék közül előmászó rákocskákat – bámulatos részletességgel.

<img loading="lazy" class="alignright size-full wp-image-3814284" src="https://szallasmania.hu/wp-content/uploads/2023/08/kedvezotlen-fenyviszonyok-kozott-is-mesteri-kepek-ez-az-uj-honor-90.jpg" alt width="1140"

Cikk forrása

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek:

    Nincs