Karácsonykor is 3000 forint a Windows 10 (x)

A KeysWorlds, ahogyan az már valószínűleg a nevéből is kiderült, egy digitális licencekkel foglalkozó webshop, ahol rengeteg PC-s és konzolos játékot, illetve szoftver kulcsot vásárolhattok, rendkívül alacsony áron.

Ahogyan a Black Friday a végéhez ért, úgy kezdődött el a KeysWorlds.com oldalon a Karácsonyi vásár. A digitális termékeket forgalmazó shopban 23 szoftvert akcióztak le, és akár 80% kedvezményt is kaphattok a legnépszerűbbek árából.

A KeysWorlds.com-on hihetetlenül sokoldalú, ugyanis a PC-s és konzolos játékokon túl digitális konzol kártyákat vagy szoftver licenceket is megvásárolhattok olcsón, és azonnal meg is kapjátok a hozzájuk tartozó kulcsot emailben. A legnépszerűbb Microsoft termékek, mint a Windows 10 Pro, az Office 2016 Pro és az Office 2019 Pro 35% kedvezménnyel kapható, de ezeket akár csomagban is megvásárolhatjátok, még olcsóbban.

35% kedvezmény minden szoftverre

A karácsony közeledtével szinte már mindenki beszerezte az új számítógépét, laptopját, amit előfordulhat, hogy Windows rendszer nélkül vásárolt. Szerencsére december 31-ig minden Microsoft szoftvert 35%-os kedvezménnyel vásárolhattok meg az CMOFF35 kuponkód felhasználásával.

A jelenleg legnépszerűbb Microsoft operációs rendszer különböző verziói a legjobban fogyó termék a listán, ezért lehetséges, hogy a Windows 10 Professional 3000 forintért a Windows 10 Home pedig 3250 forintért szerezhető be, a fent említett kuponnal.

Ezeken kívül a méltán híres Office programcsomag különböző verziói is kiváló áron kaphatóak a fenti kód felhasználásával. Az Office 2019 Pro 14 350, az Office 2016 Pro 7650, az egy éves Office 365 előfizetés pedig 5100 forintért vásárolható meg.

Ha új számítógép kerül idén a fa

Cikk forrása

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek:

    Nincs