Jótékonysági akciót indított a Danubius Hotel Gellért

A Gellért Hotel jótékonysági akciót hirdetett, amelyben a Gellért és a Danubius Hotels munkatársai, valamint az Adventi Mesehotel vendégei is részt vettek. A gyűjtés során játékokat, könyveket, takarókat, ruhaneműket és más hasznos cikkeket, színes bögréket és tartós élelmiszereket, édességeket, élmény-utalványt is gyűjtöttek az adományozók.

Karácsony közeledtével immár hagyomány, hogy a Gellért Hotel Adventi Mesehotellé, az ország legnagyobb gyerekszobájává változik. A rendezvényre idén 2500-an látogattak el.

 Bak Enikő, a szálloda üzletfejlesztési igazgatója a közlemény szerint azt mondta, ilyenkor még inkább úgy érzik, hogy figyelniük kell a körülöttük élőkre, a nehézségekkel küzdőkre. Ezért szerették volna szebbé tenni az ünnepeket és boldogságot ajándékozni egy gyermekotthon lakóinak.

“Ez az első ilyen kezdeményezése a Gellértnek, ahol idén a Bolyai Gyermekotthon részére gyűjtöttünk ajándékokat a Danubius Hotels szállodáinak munkatársaival, valamint az Adventi Mesehotel vendégeivel közösen. Az otthon vezetője segített abban, mire van szükségük, így sok hasznos dolog gyűlt össze. Jó volt látni, hogy a Mesehotelbe érkező gyerekek is szívesen ajándékoznak más gyerekeknek, például a vasútmodell kiállításon vásárolt kis vonatok felajánlásával.” – mondta.

A Bolyai Gyermekotthon elsődleges célja a barátságos, megnyugtató, élhető környezet biztosítása a gyermekek számára. A Gellért Hotel által kiválasztott egységben 29 gyermek él, akiknek elsősorban karácsonyi meglepetések, és hasznos ajándékok szerepeltek a karácsonyi listájukon. Külön öröm volt, hogy az Adventi Mesehotelbe és a hagyományosan erre az alkalomra íródott zenés mesejátékra is meghívást kaptak, és egy varázslatos adventi délutánt tölthettek el a Gellértben.

Cikk forrása

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek:

    Nincs