Jelentős kedvezményt kapnak a debreceniek az új strandon

Az Új Főnix Terv Élhető város programjában, a Modern Városok Program keretein belül épülő új Aquaticum Debrecen Strand teljes vízfelülete több mint 2000 négyzetméterrel nő, a korábbi 3600 négyzetméterről csaknem 5700 négyzetméterre változik. A nagyerdei strandon 15 medence épül, amely korosztályok szerint nyújt élményt az egészen kicsi gyermekektől az idősebbekig minden látogatónak – közölte a debreceni polgármesteri kabinetiroda.

A modern strand jegy- és bérlet árait úgy határozta meg az üzemeltető Debreceni Gyógyfürdő Kft, hogy a lehető legnagyobb kedvezményt biztosítsa a debreceni fürdőzők számára. Több évnyi tervezés után bemutatják a Debrecen városkártyát, amelyet azok válthatják ki, akik debreceni állandó lakcímmel rendelkeznek.

A városkártya egyszeri költség megfizetése után több kialakításban váltható majd ki 2020 első felében.

Tulajdonosuk több, mint 30 százalékos kedvezményt kap majd, aki az Aquaticumba bérletet vásárol.

Az Aquaticum Debrecen Strand összes szolgáltatását egy jeggyel használhatják a látogatók, nem kell például a csúszdáért külön fizetni, mint más magyarországi strandon. Belépéskor a fürdőzők speciális karórát igényelhetnek, amelyre tetszőleges összeget tölthetnek fel, hogy azzal a strand éttermeiben, büféiben fizethessenek. A fel nem használt összeget pedig kilépéskor visszakaphatják.

A felnőttek 3700 forintért léphetnek be a strand teljes területére, a diákok és a nyugdíjasok kedvezményes 3100 forintért. Három év alatt csak egy regisztrációs díjat, 100 forintot kell fizetni, ezért az összegért egy karszalagot kap a kisgyermek, amelyen fel lesznek tüntetve az adatai. Ezen túl számos jegytípussal készül a strand, lesz úszójegy, délutáni jegy, családi jegy is.

Az épület kivitelezése a terveknek megfelelően halad, az Aquaticum Debrecen Strand a nagyközönség előtt 2020 májusában nyílik meg. A bérletek azonban már megvásárolhatók az Aquaticum Spa pénztáraiban.

Cikk forrása

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek:

    Nincs