Járj BMW i-vel, nulla forintért!

A BMW márkát mindig az innovatív megoldások jellemezték. Amikor megtervezték a BMW i3 modelleket a fenntarthatóságot helyezték előtérbe. A tisztán elektromos meghajtású járművek tökéletesek a városi közlekedésben, remek partnerek a parkolásban, zajtalanok, és nem utolsósorban mentesek a helyi károsanyag-kibocsátástól.

Ezek az autók azonban nemcsak kiemelten környezetbarátok, hanem a rég áhított nagyobb hatótávolságot is elérték velük, így napi használattal akár 260 km is képesek megtenni. Intenzív vezetési élmény mellett így messzebbre jutni még soha nem volt egyszerűbb.

A nagyvárosi életnek mára már része a mindennapi hatalmas dugó is, hogy nincs elég parkolóhely, hogy a járművek folyamatosan szennyezik a levegőnket. Állandóan mozgásban vagyunk, így autók nélkül el sem tudjuk képzelni az életünket. Ugyanakkor egyre több ember számára fontos, hogy ebben az új világban egy tudatos és fenntartható életstílust éljen, és képviseljen. A BMW i szériát ez a törekvés hívta életre. A fenntarthatóság a BMW i számára nem csak egy szó. Az ugyanis a legfontosabb. Ez az oka annak, hogy a BMW i3 teljes életciklusát a természeti erőforrások maximális mértékű megóvását és a fenntarthatóságot célzó alapelvet szem előtt tartva tervezték meg.

A BMW i3 Solar Edition az autó töltését biztosító napelem-rendszerrel érkezik.

 

Tényleg egészen hihetetlen, de ez a progresszív dizájn, ez a dinamikus prémium elektromos modell az április 15-én bevezetett új speciális kiadásával, a BMW i3 Solar Edition-nel még vonzóbbá vált:

BMW Group Magyarország egy komplett napelem-rendszert kínál – felár nélkül.

 

Hogy ez mit jelent?

Pontosan azt, amit a címben is leírtunk. A BMW i3 Solar Edition tulajdonosai üzemanyagköltség nélkül autózhatnak.

Az ELMŰ-ÉMÁSZ közreműködésével létrejött hihetetlen ajánlat, a teljeskörű szolgáltatást magában foglalja. Az autónk mellé kulcsrakész napelem rendszert kapunk. A napelem – rendszer tervezését, engedélyeztetését, valamint kivitelezését is elvégzik a BMW i3 tulajdonos helyett.

A napelem rendszer 1,62 kWp teljesítményű, így a 120 amperóra kapacitású akkumulátorral szerelt BMW i3 akár évi 12 000 kilométerre elegendő töltését képes ellátni.

A későbbiekben a rendszer természetesen bővíthető, így ha már nem csak az autónkat szeretnénk nulla forintos üzemanyagköltséggel vezetni, hanem akár házunkon is spórolnánk, akkor a ház energiaellátása is megoldhatóvá válik.

 

A BMW i3 120 Ah Solar Edition kivitelben már 15 100 000 forintért elérhető az alábbi tartalommal:

  • Capparis fehér szín
  • Advanced Edition csomag
  • Service Inclusive szolgáltatás 5 év/60 000 km-ig.
  • A modellre igénybe vehető a bruttó 1 500 000 Ft állami támogatás (fizetendő összeg akár 13 600 000 Ft-ra is csökkenhet)Az ajánlat 2019. április 15. és július 15. között megrendelt BMW i3 120 Ah tisztán elektromos Solar Edition modellre vonatkozik, illetve visszavonásig érvényes.

További részletek a www.bmw.hu oldalon találhatóak.

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek:

    Nincs