Itt az első hivatalos fotó Léa Seydoux-ról Enyedi Ildikó új filmjében

Április 8-án kezdte el forgatni új filmjét Enyedi Ildikó Hamburgban. A Füst Milán A feleségem története című regényén alapuló film főszereplői Léa Seydoux és Anders Baasmo Christiansen, akikről a Variety közölte most az első hivatalos forgatási fotót.

Enyedi a lapnak adott interjúban elmondta, hogy egykeként könyveket bújós gyerek volt és kamaszkora egyik meghatározó pillanata volt, amikor találkozott Füst Milán könyvével.

Lefegyverző őszinteséggel és néha ijesztően tisztán beszél az emberi hibáinkról, mindeközben óriási gyengédséggel kezeli a tökéletlen, elbukott hőseit[…]Van egy láthatatlan, majdnem tudatalatti tematikus gettó a kelet-európai női rendezők számára. Ez a film figyelmen kívül hagyja ezt, mert egyszerűen és hűen szeretném követni a projekt belső igényeit. Remélem, hogy a film erős és meggyőző lesz ahhoz, hogy mindenki elfelejtse ezeket a rejtett elvárásokat, és a közönség hagyja magát elveszni benne

– mondta a rendező, majd hozzátette, hogy filmje szerelmes levél lesz minden csodálatosan tökéletlen férfinak, életünk szerelmeinek, melyet női rendező írt.

A német, olasz és francia koprodukció Hamburg után Máltán és Budapesten forog majd, és várhatóan 2020 őszén mutatják be.

CANNES, FRANCE - MAY 19: Lea Seydoux attends the "It's Only The End Of The World (Juste La Fin Du Monde)" Photocall during the 69th annual Cannes Film Festival at the Palais des Festivals on May 19, 2016 in Cannes, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)
Már forgatják Enyedi Ildikó új filmjét Léa Seydoux-val

Három helyszínen keltik életre Füst Milán A feleségem története című regényét.

Kiemelt kép: ROY ROCHLIN / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek:

    Nincs