Hugh Jackman rávett 30 ezer embert, hogy énekelje el a Happy Birthday-t Sir Ian McKellennek

Sir Ian McKellen színészistenség nemrég betöltötte a 80-at, a Graham Norton Show-ban pedig beszélt a meglepetésbulijáról, amit a barátai szerveztek neki a jeles alkalomból. Azzal viccelődött, hogy valószínűleg féltek, hogy szívrohamot fog kapni a váratlan köszöntéstől, amit egy nappal a szülinapja előtt rendeztek neki. A legérdekesebb dolog viszont egy ajándékba kapott torta volt, ami a fejét formázza, vagy legalább is próbálja. McKellen elég jól leírja azzal, hogy nem úgy néz ki, mint ő, hanem inkább olyan, mintha egy karakter lenne, amit akár ő is eljátszhatna.

Kollégája az X-Men-filmekből, Hugh Jackman viszont nem vacakolt, hanem megkért egy egész arénát, nagyjából 30 ezer embert, hogy együtt énekeljék el a Happy Birthday-t a színésznek, amit felvett videóra és ezzel lepte meg kollégáját. A felvételt egyébként valószínűleg A legnagyobb showman turnéját készíthette, ugyanis Jackman a sikerfilm színpadi verziójával lép fel mostanában.

A színészlegendát kerek születésnapja alkalmából mi is köszöntöttük egyébként egy karrieráttekintő cikkel.

LONDON, ENGLAND - JULY 26: Sir Ian McKellen attends the press night after party for "King Lear" at No.11 Carlton House Terrace on July 26, 2018 in London, England. (Photo by David M. Benett/Dave Benett/Getty Images)
Gandalf, a színészkirály: Ian McKellen 80 éves

Generációja egyik legnagyobb színpadi színésze, de vásznon és képernyőn is remekel, és civil megszólalásai is fergetegesek.

Kiemelt kép: Jeff Kravitz/FilmMagic, Inc

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek:

    Nincs