Hosszútávon fenntartható és értékálló befektetés

Az Ytong termékek használatával egyrétegű energia hatékony, környezetbarát korszerű falazatok építhetők, ezáltal a kiegészítő hőszigetelések idő és költség vonzata megtakarítható.

Az Ytong pórusbeton ma már a „fehér tégla” szinonima kifejezéseként szerepel a köznyelvben. Természeténél fogva kiváló hőszigetelő, mert millió apró pórusba zárt levegőt tartalmaz, így egyes termékcsaládoknál kiegészítő hőszigetelésre sincs szükség. E mellett optimális nyomószilárdságú, A1-es tűzvédelmi osztályba sorolt, nem éghető minőségi falazó anyag.  Az Ytong elemek homogén anyagszerkezetéből adódóan a különböző csomópontoknál nem alakul ki hőhíd, így biztosítva az alacsony hőveszteséget és fűtési energiaszükségletet.

Xella

Kiváló hőszigetelő képességével – egy rétegben – egyedülálló a hazai falazóelem piacon, továbbá az építőanyagok között éllovasnak tekinthető a CO2-kibocsátás csökkentésében, az egészséges lakóklíma megteremtésében és a hosszú távú fenntarthatóság területén. Egyedüliként rendelkezik „Környezetbarát Védjegy” tanúsítással, amely igazolja a vállalat környezettudatos elhivatottságát. A vállalat célja, hogy megóvja a környezet értékeit, csökkentse tevékenysége ökolábnyomát, úgy, hogy minimalizálja a termékek előállítása során felmerülő károsanyag-kibocsájtás mértékét.

Xella

Az Ytong Lambda 37,5 cm termék használatával a követelményekhez képest is magasabb hőszigetelő képességű falakat (U=0,22 W/m2K) építünk úgy, hogy eközben nem generálunk – esetleg nem átgondolt kiegészítő hőszigetelés beépítésével – páratechnikai

Cikk forrása

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek:

    Nincs