Hayden Panettiere az orosz-ukrán háborúról: Imádkozom a családomért és barátaimért, akik Ukrajnában harcolnak

Volodomir Klicskóval közös lányuk is Ukrajnában él.

A színész Hayden Panettiere az orosz-ukrán háború kirobbanása után Instagramon osztott meg egy fotót, melyen egykori vőlegényével, Volodimir Klicskóval látható, aki történetesen Kijev polgármesterének, Vitalij Klicsko fivére. A párnak közös gyereke is született, akit Ukrajnában nevel Klicsko, az egyik kommentelő kérdésére Panettiere megerősítette, hogy lánya már nincsen Ukrajnában. A posztban pedig kifejtette véleményét a helyzetről.

Személyesen is tapasztaltam az ukrán emberek erejét, akik elképesztően harcoltak a szabadságukért és szenvedélyesen védték hazájukat az évek során. Szégyen, amit Putyin művel. Ez a horrorisztikus történelmi pillanat ijesztő üzenettel bír: olyannal, ami szerint rendben van ezen a napon, 2022-ben háborgatni a szabad emberek jogait és lehetővé teszi, hogy az olyan autokraták, mint Putyin, azt csinálják, amihez csak kedvük van.

Ezután kitért arra, hogy imádkozik családjáért, barátaiért és mindenkiért, aki Ukrajnában harcol. A háború történéseit percről percre ebben a cikkben követjük.

Cikk forrása

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek:

    Nincs