Harry herceg tévéműsort csinál, méghozzá Oprah-val

A sussexroyal Instagram-oldalára került ki a hír (ugye, ez Meghan és Harry hivatalos fiókja, amivel világrekordot is döntöttek), hogy a herceg a mentális egészség jegyében tévésorozatot készít. Ebben Oprah Winfrey, a legendás amerikai tévés lesz a segítségére.

A sorozat a mentális egészség és a mentális betegségek kérdéskörét is érinti majd, így akarják a nézőket inspirálni a helyes életmódra, illetve arra, hogy aktív kommunikációra sarkallják őket a témában. Harry herceg így vélekedett:

Azt hiszem, hogy a mentális egészség kulcsfontosságú a jó vezetéshez, a közösség fenntartásához és a céltudatos én működéséhez. Reméljük, ez a sorozat felvilágosítja majd az embereket, én pedig hihetetlenül büszke vagyok, hogy Oprah mellett dolgozhatok ebben a fantasztikus kezdeményezésben

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) által megosztott bejegyzés, Ápr 10., 2019, időpont: 2:58 (PDT időzóna szerint)

CUPERTINO, CA - MARCH 25: Oprah Winfrey speaks during an Apple product launch event at the Steve Jobs Theater at Apple Park on March 25, 2019 in Cupertino, California. Apple announced the launch of it's new video streaming service, unveiled a premium subscription tier to its News app, and announced it would release its own credit card, called Apple Card. (Photo by Michael Short/Getty Images)
Oprah szerint igazságtalanul kezeli Meghan hercegnét a brit sajtó

Csodálja viszont benne, hogy nem olvassa a cikkeket magáról.

Kiemelt kép: Chris Jackson – WPA Pool/Getty Images

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek:

    Nincs