Habony nemzetközi hírügynökséget épít Londonban

Habony Árpád befolyási körében indult új nemzetközi hírügynökség V4 News Agency (V4NA) néven, írja a Válasz Online. Az ügynökség londoni székhellyel, ötven újságíróval indul, illetve angolul és magyarul is elérhetőek a tartalmak.

A portál információi szerint a V4NA kiadójának tulajdonosai 57–40–3 arányban

  • a New Wave Media Group Kft.,
  • a Habony Árpád-féle Danube Business Consulting és
  • Magyarország rendkívüli és meghatalmazott londoni nagykövete.

A V4NA impresszuma szerint az oldal főszerkesztője Tóth Tamás, a szlogen

Hírek a V4-ről, a V4-től.

A leírásuk azt mondja, európai ügyekről szeretnének írni a visegrádi négyek szempontjai alapján, így lesz tudósítójuk Pozsonyban, Varsóban, Prágában de még Párizsban, Berlinben és Brüsszelben is.

A V4NA LTD. céget tavaly december 31-én jegyezték be Londonban, tulajdonosa kezdetben Szalay-Bobrovniczky Kristóf londoni magyar nagykövet volt, igazgatója pedig a közmédiás vezető, Medveczky Balázs.

Idén március 13-án 40 százalékban megjelent a Danube Business Consulting Ltd. is a tulajdonosok közt, ezt a céget pedig Habony az azóta elhunyt Arthur J. Finkelsteinnel alapított még 2015-ben.

Budapest, 2013. május 30.
Habony Árpád a Századvég Alapítvány, a Széll Kálmán Alapítvány és a Heti Válasz Kiadó A magyar modell az átalakuló Európában című közös konferenciáján, a budapesti Larus Rendezvényközpontban 2013. május 30-án.
MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Habony fél évvel Finkelstein halála után átvette a londoni céget

Egyedül próbálkozik a nemzetközi kampánystratégiai bizniszben.

Március 29-én a New Wave Media Group Kft. lett a V4NA többségi tulajdonosa, a Danube Business Consultingnek 40, Szalay-Bobrovniczky Kristófnak 3 százaléka maradt.

Kiemelt kép: MTI Fotó/Szigetváry Zsolt

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek:

    Nincs