Furcsa italakció egy dubaji bárban

A vendégeket és az internetezőket is megosztja a dubai Cassells Al Barsha Hotelben működő Fusion club legújabb italakciója. A bár ugyanis „Hízni jó!” – jelszóval annál több kedvezményt ad a nőknek, minél több a súlyuk – írja a brit Metro nyomán a 24.hu.

A bár női vendégei minden egyes kilójuk után egy emirátusi dirham (nagyjából 80 forint) kedvezményt kapnak bármilyen italból, azaz egy 60 kiló súlyú nő 60 dirham (4800 forint) értékben fogyaszthat ingyen a Fusionben.

A bárban az ajtó mellett elhelyeztek egy mérleget, de azok, akik nem szeretnék nyilvánosan lemérni magukat, elég ha felírják a súlyukat egy lapra, és diszkréten odaadják a pultosnak. A klub vezetése azt mondja, senkit sem fognak ellenőrizni, megbíznak a vendégeikben.

A Fusion club ugyan hangsúlyozza, ők csak egy kis vidámságot szeretnének és megkülönböztetni magukat a többi dubai szórakozóhelytől, sokan támadják őket, amiért az elhízást támogatják. Az akció mindenesetre nagyon népszerű, bár eredetileg csak augusztusban lett volna érvényes, a Fusion club december végéig meghosszabbította.

Cikk forrása

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek:

    Nincs