Felejtsd el az otthoni irodát: utazz vele együtt! (x)

A kijárási korlátozások megszűntek, itt az idő tehát újra óvatosan kimozdulni vagy legalábbis kiszabadulni a lakásból. Jól megválasztott laptopokkal pedig sem a munkáról, sem a digitális szórakozásról nem kell eközben lemondanunk.

Tegye fel a kezét, akinek elege volt a tavasszal olyan sokáig húzódó karanténból! Aztán amikor elkezdtek lazulni a szabályok, akkor a kora nyári időjárás nehezítette meg, hogy kimozduljunk otthonról. Most viszont itt az idő egy kicsit kikapcsolódni, kimozdulni, akár csak a legközelebbi erdőig vagy tópartig. De persze a home office-ban megszoktuk a mindenre alkalmas asztali PC-t, vagy az erős, de nehézkes és nagy laptopot, munka után pedig a lapostévét – ezeket pedig mégsem vihetjük magunkkal. Miközben kimozdulunk a négy fal közül, az eddigi életünket sem szeretnénk hátra hagyni, a kirándulásokon is jól esik az embernek este egy film, vagy a tudat, hogy bármikor kényelmesen válaszolhat egy nagyon sürgős e-mailre. Mindezekre pedig ott van a könnyen „zsebre vágható” MateBook-sorozat, amelynek tagjai kis helyen is elférnek, pillekönnyűek, mégis bármilyen feladat esetén munkára foghatók.

Út közben, ha nem használod, észre sem veszed

A Huawei a jelek szerint pont a legjobbkor jelentkezett új laptopjaival. A MateBook 13 valamint a MateBook D 14 és D 15 ugyanis hardveres erőforrását és tudását tekintve kiválóan alkalmas komoly munkától a minőségi szórakoztatásig sokféle felhasználásra, viszont kialakítása minden más modellnél vonzóbbá teszi ezt a hármast azok számára, akik útra kelnének vagy „kitelepülnének”. Az új laptopok vékonyak és könnyűek, ezért meg sem érezzük őket egy hátizsákban, de attól sem kell tartani, hogy a sok cipeléstől és pakolástól, valamint a kültéri használattól bajuk esik, stílusos kialakításuk mellett ugyanis fontos szempont a fém burkolatuk, ez pedig jóval ellenállóbb, mint más eszközök vékony műanyag borítása.

A legnagyobb is csak a kijelző méretét tekintve számít nagynak, a 15,6 hüvelykes panellel szerelt MateBook D 15 mindössze 16,9 milliméter vastag

Cikk forrása

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek:

    Nincs