Elhagyta a férjét és a négy a gyerekét egy fiatal fiúért, aki még szüleivel lakik

Névtelenül írta meg történetét a Sun című brit bulvárlapnak egy összetört szívű, négygyerekes brit apa, akinek a felesége egy nála tizenhét évvel fiatalabb fiúért hagyta el a családját.

A férfi azt írja, öt évvel ezelőtt az élete tökéletes volt, mintha egy mesekönyvben létezett volna. Tizennyolc éve voltak együtt a feleségével, kilenc éve voltak házasok és négy közös gyereket neveltek.

A feleségével tizennyolc évesen szerettek egymásba, húszévesen összeköltöztek, három évvel később megszületett az első kislányuk, majd újabb három év elteltével kisfiuk. Harmincévesek voltak, második lányuk érkezésekor és harmincnégy évesek amikor a legkisebb gyerekük, a második fiuk is megszületett.

Nem volt egyszerű az életük, rengeteg álmatlan éjszakájuk volt, amíg a gyerekek kicsik voltak, aztán jöttek a végtelen játszóterezések, majd az iskola utáni programok tömkelege. Nehéz és fárasztó volt, ők mégis szerették, boldogok voltak. Aztán 2017-ben a férfi külföldre utazott egy munka miatt, majd amikor hazaért, rögtön érezte, hogy valami nincs rendben.

Elvitte a feleségét vacsorázni és azt mondta neki, bár már tizennyolc éve vannak együtt, még mindig kívánatosnak tartja őt, és nagyon szereti. A nő erre azt válaszolta, hogy boldogtalan a házasságukban. A férfi azt írja,

abban a pillanatban érezte életében először, hogy egy érzelem képes fizikai fájdalmat okozni.

A nő azt mondta, a legfőbb gond, hogy a férje nem tölt elég időt vele. A férfi akkoriban a munkája mellett önkéntes iskolafelügyelő, és helyi képviselő is volt, valamint ő edzette az egyik fia focicsapatát. A felesége vallomása utáni napon mindhárom posztjáról lemondott, mert a házasságát mindennél fontosabbnak tartotta.

A férj sokkal több időt töltött otthon, próbálta helyrehozni a dolgokat a feleségével. A nő aztán elment a munkahelye karácsonyi bulijára, és azt mondta, az egyik kolléganőjénél alszik, hogy nyugodtan átgondolhassa, mit szeretne. Aznap este a nő egy csomó fotót osztott meg a Facebook-on arról, ahogy a kollégáival leisszák magukat, a férjének

Cikk forrása

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek:

    Nincs