Egy textiles cég, két szállodai parti

Bakody Katalin, Kéry Balázs

Bakody Katalin, Kéry Balázs

Egyik nap a Párisi Udvar Hotel Budapestbe, a következő estére pedig a Mystery Hotelbe hívta üzleti partnereit hazánk egyik legjelentősebb textílbeszállítója, a JAB JOSEF ANSTOETZ magyarországi képviselete – nem véletlenül. Ugyanis mindkét ötcsillagos, nemrégi átadott luxusházban erőteljesen jelen vannak termékeivel. Ahogy ezt mindkét esetben igazolták is, nemcsak a házbejárás alkalmával, hanem mindkét álomszép helyszínen, egy-egy érdekes és informatív prezentáció keretében.

Első este – szeptember 4-én – a kötetlen hangú, nagyon sok érdekes és histórikus emléket is felvonultató előadást a  KROKI Studio alapító-vezető építésze, Kéry Balázs tartotta, aki többek közt a négy éven át tartó tervezés/építkezés nehézségeiről, szépségeiről mesélt, arról milyen különleges feladat volt a sajátos atmoszférával rendelkező (romhalmaz) épületből ismét egy csodálatos palotát kialakítani. Ahol a mór, a neogótikus és szecessziós jegyek találkozása mindvégig jelen van. Bakody Katalin, a JAB kelet-európai képviseletének vezetője, az est vendéglátója  pedig hozzátette, először a függönyök elkészítését kapták feladatként a házban, majd a vendégszobákban a bútorszöveteket, szőnyegeket is tőlük rendelték meg az épület üzemeltetői, a Mellow Mood Csoport.

Rákövetkező nap, csütörtök estére másik helyszínre, a pesti Mystery Hotelbe kaptak meghívót a JAB üzleti partnerei. És igazán nem csodálkozhatunk azon, hogy jónéhányukkal találkozhattunk előző este is, hiszen a pesti vendégvárásnak erre a másik csúcspontjának számító új helyére szintén nagyon sokan voltak kíváncsiak: sok-sok belsőtervező, belsőépítész, JAB-termékeket forgalmazó viszonteladó. A csupa misztériummal, titokzatosággal, egykor a magyar szabadkőmüvesek titkos találkozóhelyként is működő, most pedig pazar módon szállodává átalakított épület házigazdája ezúttal Varró Zoltán dizájner, a VarroDesign alapítója volt, hiszen az ő tervezésének köszönhető ma a Podmaniczky utcai épület mesebeli, álomszép, különleges minden egyes megoldása. Ezúttal ő vezette körbe a vendégeket a házban, nem rejtve azt sem el, hogy milyen csodálatosak mindenütt a JAB által kimondottan erre a helyre készített függönyök, tapéták, ágytakarók és párnák.

Cikk forrása

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek:

    Nincs