Egy éve ilyenkor: Iszonyatosan beégette a lány apja a nyaraló párt

Ahogy minden héten, most is elővesszük azokat a cikkeinket, amelyek tavaly ilyenkor, a 28. héten a legjobban érdekelték olvasóinkat.

Egy lány a barátjával ment nyaralni, és ahogy kell, lőttek is a szobájukból egy tükrös szelfit. Csakhogy arról nem gondoskodtak, hogy minden rendben legyen mögöttük. És apa persze kiszúrt egy egészen kényes részletet.

A budapesti Irinyi József utcában vette fel a mobiljával egy olvasónk, ahogy a kocsisorban az egyik sofőr kiszáll az autójából, majd irtó kemény fellépéssel odalép az előtte álló kocsis autójához, és elkezd keménykedni. Szürreális.

Kellemes vasárnap volt július 7-e, két személyt a győri szökőkútnál igazoltatták, mert a lábukat a vízbe lógatták. Csakhogy a bejelentés egészen másról szólt, ahogy a cikkünkben található videó is.

Súlyos sérülésekkel került kórházba egy magyar család három tagja, miután a horvát autópálya egy fizetőkapujánál nagy sebességgel beléjük hajtott egy BMW-s, az esetről videó is készült. A BMW-s utána állítólag azt hajtogatta:

Istenem, mit tettem?

Ki ez? Merül fel sokszor, egy-egy hír hallatán sokakban, mintha ismerni kéne őket. De ez főleg generációs kérdés. Legalábbis valószínűleg, de itt egy kvíz, hogy ennek ellentmondjunk. Hajrá!

Kylie Jenner kicsit vagizott, és bemutatta a luxusautó-parkját. szerencsére nem csak egy kocsiból állt.

Az angliai Malvernben egy fesztivált tartottak tavaly, egy nőért, miután szívrohamot kapott, mentőhelikopter érkezett. Csakhogy ez nem csak egy sima fesztivál volt.

Kiemelt kép: Twitter

Cikk forrása

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek:

    Nincs