Egan Bernal újra megpróbálja megnyerni a Tour de France-t

A Tour de France 2019-es bajnoki, a kolumbiai Egan Bernal 2022-ben ismét indul a Tour de France-on.

Az Ineos versenyzőjének nem volt alkalma megvédenie a címét, mivelhátfájdalmak miatt nem tudta vállalni a 2020-as Tourt, az idei szezonban pedig a Giro d’Italiára koncentrált. Jövőre azonban visszsatér a Tour de France-ra.

Itt az ideje, hogy visszatérjünk a 2019-es ösvényre, amelyről az elmúlt időszakban letértünk

– közölte Bernal.

Az olasz országúti kerékpárversenyt megnyerte a kolumbiai kerékpáros, így joggal reménykedhet benne, hogy 2022-ben Franciaországban is lesz esélye nyerni.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Cikk forrása

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek:

    Nincs