Bluetti Prime Day akciók – A legjobb power station ajánlatok

A legjobb alkalmat keresitek, hogy beszerezzetek valamilyen megbízható energiatárolót? Itt az idő, ugyanis a Bluetti, a megújuló energiatárolási iparág úttörője, elindította a Prime Day vásárt, amelynek keretében jelentős, akár 32%-os kedvezménnyel is vásárolhattok.

Július 12. 23:59-ig verhetetlen áron vásárolhatjátok meg a Bluetti termékek széles választékát, köztük az AC200P, AC300+B300 és AC60+B80 modelleket az Amazonon vagy a Bluetti weboldalán. Akár szabadtéri kalandra készültök, akár megbízható áramforrást kerestek otthonotokba, a Bluetti gondoskodik rólatok.

AC200P – Tökéletes választás a hálózaton kívüli élethez (1499 €)

Ha lelkes lakóautósok vagy furgonos utazók vagytok, az AC200P tápegységnek lesz számotokra a legjobb energiatárolási megoldás. A 2000 Wh kapacitású akkumulátorral és egy erőteljes 2000 W-os váltóáramú kimenettel (4800 W csúcsteljesítmény) rendelkező AC200P szinte minden lakókocsis készüléket képes kezelni az úton, így nem kell kempinghelyekre vadászni, hogy feltöltsétek az aksikat. A fagyasztó frissen tartja az élelmiszereket, a légkondicionáló hűvösen tartja az autót és az elektronikai eszközök mindig fel vannak töltve a szabadtéri szórakozáshoz.

Ráadásul lenyűgöző, 700 W-os napelemes töltéssel rendelkezik, így még távoli helyeken sem maradtok energia nélkül. Az belső égésű motoros áramfejlesztőkkel ellentétben ez a napelemes generátor zaj és káros kibocsátások nélkül használható autóban és sátorban. Az AC200P a maga nemében rendkívül költséghatékony mobil tápegység, figyelembe véve az általános teljesítményét.

AC300 & B300 – Energia a házban és azon túl (3399 €)

Az AC300 power egy igazi mérföldkő az otthoni energiaellátásban, ha áramszünetekről és vészhelyzetekről van szó. Az AC300 erős, 3000 W-os váltakozóáramú kimenettel (6000 W csúcsteljesítmény) és 16 különböző porttal büszkélkedhet, így a legtöbb háztartási készüléket képes ellátni energiával, a hűtőszekrénytől a

Cikk forrása

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek:

    Nincs