Bayer V1G-vel vágott vissza a Kúriának

Hír TV Bayer show című műsorának elején Bayer Zsolt felidézte, hogy a minap a Kúria kimondta, ő nem hívhatja Vona Gábort gecinek, mert ez becsmérlés, de az O1G azért más, mert az nem egy személy ellen irányul, az egy politikai közösség összetartozásának a szimbóluma.

Szeretném jelezni, hogy én egy jogkövető állampolgár vagyok, én bele is nyugszom ebbe az ítéletbe, nincs ezzel semmi baj.

Ha az O1G szimbólum, abból az következik – tette hozzá,

hogy Orbán Viktor nem egy személy, hanem egy fikusz, akit ugye nyugodtan lehet gének nevezni, mert ez csak egy politikus közösség szimbóluma.

Ezt követően tisztázták, hogy a stúdióban ülők és ő egy politikai közösség tagjai, majd mindannyian felmutatták a táblájukat: V1G. Bayer Zsolt tehát az ellenzéki „O1G” mintájára új „politikai közösséget” alkotott „V1G” néven, amelynek szerinte csak annyi a jelentése, hogy

Vona egy gólya.

A műsorban később felbukkant Schmidt Mária, aki arról beszélt, hogy ellenzék elengedte az EP-választást, csak az önkormányzati választás és az érdekli, hogy addigra leosszák a szerepeket egymás között, ez viszont az embereket nem érdekli. 

Budapest, 2019. április 3. Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum fõigazgatója elõadást tart a "Ki nyeri a XXI. századot? - Egy évtizeddel a gazdasági válság után" címmel tartott konferencián a Terror Háza Múzeumban 2019. április 3-án. MTI/Illyés Tibor
Schmidt Mária: valódi kritika kellene, de Orbánt lebunkózni színvonaltalan

A Terror Háza Múzeum főigazgatója üzent Heller Ágnesnek.

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek:

    Nincs