Babosnak marad a városnézés Miamiban

Babos Tímea oldalán a francia Kristina Mladenoviccsal az első fordulóban búcsúzott a Miamiban zajló keménypályás tenisztorna páros versenyében.

Az idei Australian Openen döntős, másodikként kiemelt duó szombaton a Julia Görges, Simona Halep német, román kettőstől kapott ki döntő rövidítésben 1 óra 15 perces mérkőzésen.

Pedig a meccs jól indult, Babosék az első szett ötödik játékában brékelték az ellenfelet, és ezt az előnyt meg is tartották a játszma végéig.

A második szett második játékában Babosék 40:0-ről bukták el az adogatásukat, és végül egyetlen gémet tudtak csak nyerni, így jöhetett a döntő rövidítés. Amely gyorsan eldőlt, Halepék 4:0-ra és 6:1-re is vezettek, és innen már nem volt visszaút.

Babos számára ezzel véget ért a torna, egyesben a selejtező második fordulójában esett ki.

INDIAN WELLS, CA - MARCH 07: Timea Babos of Hungary hits a backhand against Yulia Putintseva of Kazakhstan during the ladies singles first round match on day four of the BNP Paribas Open on March 7, 2019 in Indian Wells, California. Kevork Djansezian/Getty Images/AFP
Babos Tímea kikapott az elhalasztott meccsén

Miamiban már nincs női magyar játékos egyesben, a soproni teniszezőnek viszont még ott a páros.

Második fordulós sikerét követően visszalépett a miami tornától Serena Williams. A nyolcszoros floridai győztes klasszisnak – aki Rebecca Petersont győzte le – megsérdült a bal térde.

A 37 éves korábbi világelső az ezt megelőző Indian Wells-i viadalon egy betegség miatt adta fel a küzdelmet, ott a harmadik fordulóban a spanyol Garbine Muguruzával szemben kellett befejeznie a versenyt.

Eredmény, páros, 1. forduló (a 16 közé jutásért):

Julia Görges, Simona Halep (német, román) – Babos Tímea, Kristina Mladenovic (magyar, francia, 2.) 4:6, 6:1, 10-6 – döntő rövidítés

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek:

    Nincs