Az őrizetbe vett Instagram-királynő évek óta azzal keresett pénzt, hogy van pénze

Zuzana Plačková mindig is tudta, hogy egyszer híres lesz, ennek érdekében pedig mindent meg is tett. Szerepelt valóságshowban, Playboy-fotózást vállalt be, majd egyszer csak rengeteg követője lett Instagramon. Most pedig egy droghálózattal hozták összefüggésbe.

A napokban tartóztatták le Szlovákia egyik leghíresebb influenszerét, drogkereskedelem vádjával. Zuzana Plačková karrierjének egyáltalán nincs szokatlan íve, tekintve, hogy egy társkereső realityben ismerték meg a nézők, Playboy-fotók készültek róla, és habár tagadja, hogy valaha pornózott volna, egy cseh felnőttoldalon felbukkant. Szép lassan egyre sikeresebb influenszer lett.

Plačková az évek során párszor arcot változtatott, vagyis annyira átplasztikáztatta magát, hogy jelenlegi külseje gyakorlatilag nem hasonlít az eredetire, a Kardashian lányok és Bella Hadid átalakulása hozzá képest elhanyagolható. Az influenszer először 2012-ben tűnt fel egy Hotel Paradise című társkereső műsorban, ahol azonnal az egyik legnépszerűbb játékos lett a nézők körében, annak ellenére, hogy menetközben kiesett a játékból. A hasonló formátumú műsorban szereplőkkel ellentétben nem merült feledésbe a neve, éppen ellenkezőleg, egyre többször tűnt fel különböző platformokon.

Minden a tálaláson múlik. Minél többet mutatok magamból és az életszínvonalból, amiben élek, annál többet keresek. Az embereknek az nem tetszik, ha valaki átlagosan él. Ha nem mutatom meg a luxust, akkor nem lenne ennyi követőm sem, a profilomban pedig nem lenne semmi izgalmas. Ugyanolyan átlagos lennék, mint bárki más

— mondja egy frissen megjelent interjúban az influenszer, aki kicsivel kevesebb mint hétszázkilencven ezer követővel rendelkezik Instagramon, ahol a képeit elnézve nem találunk mást, csak a legfeltűnőbb és legnagyobb feliratokkal ellátott designer ruhákat, luxusautókat és olyan villákat, amit egy átlag ember valószínűleg egy élet keresetéből sem tudna megengedni magának.

Gyerekként már tudta, hogy mindenki megismeri majd a nevét

A profilja mintha tényleg arról szólna, hogyan keres egy vagyont szimplán azzal, hogy alapból is rengeteg pénze van. Pedig Plačková nem ezüstkanállal a szájában született:

Cikk forrása

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek:

    Nincs