Az okosóra nem csak férfias kellék! (x)

Huawei Watch GT néven már egy ideje kapható a vállalat prémium okosórája, amely most kifejezetten nőkre szabott változatban is megjelent.

Az okosóráról sokféle vélekedés terjedt el manapság. Sokan még mindig úgy gondolják, hogy egy ilyen kütyü nem más, mint egy olyan óra, amely a mobiltelefon egyfajta kiterjesztése, amin elérhetünk néhány mobilos funkciót, például megnézhetjük a bejövő üzeneteket akár a telefon előhalászása nélkül is. A másik vélemény a fitnesz-csuklópántok felől közelít, eszerint egy okosóra nem más, mint egy óra formájú lépésszámláló.

Akik viszont már eléggé belemerültek a tech-hírekbe, jól tudják, hogy egy okosóra jóval több ennél. Ma már inkább egy számos hasznos appot futtató, egészségügyi funkciókat is ellátó kiegészítőnek felel meg. Ebből viszont könnyen következtethetnénk arra, hogy ez már megint valami újabb tech-kütyü, amit inkább férfiaknak találtak ki. Cikkünkben megmutatjuk, hogy az egyik elgondolás nem zárja ki a másikat – a Huawei Watch GT 2 okosóra női változata minden téren bizonyít.

Okos és fitt

Az alapvető funkciók, tehát a mobilos kapcsolattartás és a különféle appok futtatása ma már alapvető egy okosóra esetében. A Watch GT 2 azonban emellett személyi edző és egészségünk őre is egyben.

Sport módban 15 különböző mozgásformát ismer fel, köztük nyolc kültéri (futás, séta, mászás, túra, terepfutás, kerékpár, nyíltvízi úszás, triatlon) és hét beltéri típust (séta, futás, kerékpár, úszómedencei úszás, szabadedzés,

Cikk forrása

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek:

    Nincs