Az LMP új társelnöke egy 160 ezer forintos összecsukható biciklivel állt bele az Autómentes Augusztusba

Kendernay Jánossal, az LMP új társelnökével kapcsolatban sűrűn felmerül, hogy nem feltétlenül találja meg a kapcsolatot a magyar valósággal. De legalább úgy néz ki, hogy keresi.

Kendernay sokáig élt Brüsszelben, ahol az egyébként fideszes Gál Kinga tanácsadója volt, egészen addig, míg el nem indult az LMP elnökségéért. Eddig talán egyetlen emlékezetes megmozdulása volt, az pedig egy interjú, amelyben kiderült, hogy nem tudja, mekkora a Brüsszelben bérelt háza, csak azt mondta, hogy

Van benne két-három hálószoba, meg nappali, normális ház.

Itt szembesítették azzal is, hogy Magyarország zöldpártjának elnökeként egy Fiat 500 kabrióban szelfizik. Ezt zokon vehette, ugyanis most beleállt az Autómentes Augusztusba.

Válts Te is bringára!

A Műanyagmentes Július után itt az Autómentes Augusztus! ✅🚲 🚫🚗Én is kocsiról bringára váltottam, mert tisztább, egyszerűbb, környezetbarátabb és kényelmesebb közlekedési eszköz. Ez most neked is egy jó lehetőség arra, hogy válts! Guruljunk együtt! #automentes #nemcsakaugusztus

Közzétette: Kendernay János – 2019. augusztus 15., csütörtök

Ez nagyjából ugyanabban a stílusban sikerült, ahogy mostanában az LMP-nek minden, ugyanis Kendernay a kisfilmben egy akciósan 160 ezer forintba kerülő összecsukható biciklin hasít el a Képviselői Irodaházig. A kerékpárt már Brüsszelből hazaköltözve vehette meg, ugyanis 2019-es modell.

Kendernay korábban a Coca-Cola kampányára is reagált: egy képen vizet ivott.

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek:

    Nincs