Az előjáték akkor jó, ha lassú

Ha valaki azon aggódik, hogy nem elég jó az ágyban, ha mindenképpen az orgazmusok meglétével akarja saját maga számára igazolni, hogy képes teljesíteni, akkor inkább válassza az előjátékot. Abból is azt a fajtát, amikor akár több óra is azzal telik, hogy csak és kizárólag arra figyel, mit érez egy-egy érintésnél.

Az előjáték arra a legjobb, hogy felkorbácsoljuk a vágyakat, felizgassuk egymást, és ha ez tetőponttal ér véget, akkor általában elégedettek vagyunk.

A szex szerves része az orális szex, a kézzel való izgatás, a simogatások, a csókolózás, mégis, gyakran túl kevés időt szánunk ezekre. Éppen annyit, amennyi a behatoláshoz szükséges lehet. Márpedig a lelassult, hosszabb ideig tartó előjáték, amiben meg-megállunk, tartalmasabb és intenzívebb orgazmusokhoz vezethet. Remekül felkészíti a testet és az elmét is a szexre, növeli a szexuális izgalmat, a vérnyomást és kitágítja az ereket ott, ahol a leginkább szükség van rá – a medence környékén. A másik óriási előnye, hogy segít ellazulni.

Lassuljunk le már a kezdéskor is!

Általánosságban véve a leginkább az gátol a szexben, ha célirányosan közelítjük meg, azaz elvárjuk, hogy megfelelő minőségű merevedés és megfelelő orgazmus legyen, és úgy egyáltalán, legyen élvezés a végén. Az előjáték arra tanít meg, hogy ezt teljesen elengedjük, és csak a jelent éljük meg, azaz minden simogatást, csókot, érintést kiélvezzünk az adott pillanatban. Ha ez végül elvezet az élvezéshez, jó, de ha nem, akkor is lehet szeretni mindazt, ami történik. Elvégre sokszor előfordul az is, hogy kicsikarjuk az orgazmust, össze is jön, de lelkileg valamiért mégsem érezzük azt, hogy ez valóban kielégítő lett volna érzelmileg. Csak előnye van annak tehát, ha belefeledkezünk egymásba már az előjáték közben.

Ahhoz, hogy valóban képesek legyünk lelassulni az előjátékhoz, érdemes készülni rá.

Érdemes úgy készülni a szexuális együttlétre, mintha valamiféle színpadi előadást szerveznének: rendezzük be úgy a hálószobát vagy a választott helyiséget, hogy az a lehető legszebb legyen. Hangulatvilágítással, függönyökkel,

Cikk forrása

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek:

    Nincs