A szórakozás és a kényelem most kéz a kézben jár – Forstner Csenge, Kiss Virág és Bréda Bia fesztiváltippjei

A fesztiválok a zene élvezetéről, a kikapcsolódásról és az új élményekről, ismeretségekről szólnak. A szórakozás mellett azonban ilyenkor is figyelnünk kell a biztonságunkra, lelki- és fizikai egészségünkre. Kiss Virág fitnesz világbajnok, Bréda Bianka R&B dj és Forstner Csenge TikTok influencer osztják meg velünk legjobb tanácsaikat a felhőtlen szórakozáshoz. A lányok a Heineken Balaton Sound és a szállásuk közötti biztonságos utazásra is kitértek, amiről ezúttal a Bolt gondoskodott.

A nyári fesztiválok tökéletes kombinációi a szórakozásnak, a zene élvezetének és a különféle, izgalmasabbnál izgalmasabb közösségi élményeknek. A kellő óvatosság azonban nélkülözhetetlen ahhoz, hogy másnap is mindenki számára kellemes és emlékezetes élményként maradjon meg egy-egy átbulizott éjszaka. Főleg a női fesztiválozók számára fontos, hogy a fesztiválélmény biztonságos és pozitív legyen.

A Bolt magyarországi nagykövetei, Kiss Virág fitnesz világbajnok, Bréda Bianka R&B dj, illetve Forstner Csenge TikTok influencer elárulják, hogy ők mire figyelnek, amikor fesztiválozni indulnak:

Mindig maradj önmagad!

„Nekem az igazi felszabadultságot, azt, hogy elengedhetem magam, a zene jelenti.  Egy fesztiválon minden a zenéről szól és a zene okozta szeretetről. Szerintem a legfontosabb, hogy mindig maradjak önmagam és addig csináljam és úgy csináljam, ahogy a szívemből csak telik.” – meséli Bréda Bianka. A dj szerint arról sem szabad elfeledkeznünk, hogy nem csak fizikailag kell jól éreznünk magunkat a bőrünkben, ugyanilyen fontos, hogy lelkileg milyen kikapcsolódásra, feltöltődésre van épp szükségünk egy-egy nyári bulimaraton közben.

Bréda Bianka

Forstner Csenge a divat kapcsán egyre népszerűbbnek látja az izgalmasabb, mégis kényelmes

Cikk forrása

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek:

    Nincs