A Stand25 Budára költözött

A gulyás és a rakottkrumpli után a halászlé, a beregi bébi töltött csirke és a palacsinta lehet az új helyen az új kedvenc. A Stand25 csapata – Széll Tamás, Szulló Szabina, Hamvas Zoltán és Csahók Ibolya – azt ígérik, ezt az űrt is hivatott betölteni az új, budai helyszínen megnyíló éttermük a Váralagút közelében.

„Végre lehet nálunk stabilan vacsorázni. Ezt már nagyon vártuk”, mondja Hamvas Zoltán, a Stand 25 egyik tulajdonosa az újdonságokról. „A magasabb komfortfokozat nagyon fontos volt számunkra, a piaci körülményeket már kinőtte a Stand25.”

„Egy korábban is étteremként üzemelő helyiséget alakítottunk át. A térnek jó adottságai voltak, mi még azt szerettük volna elérni az átalakításkor, hogy lehetőségünk legyen nagyobb asztaltársaságok, csoportok számára is szeparált kiszolgálást lehetővé tenni. 10-60 fő között tudjuk vállalni a fogadásukat.” – mondja az étteremvezető, Csahók Ibolya.

Mivel mostantól esténként is nyitva lesznek, és a vendégtér nagysága is nőtt, a Stand25 megduplázta a kínálatot mind az ételeket, mind az italokat illetően. A bor, a kávé, és a koktél / rövidital választék is szélesebb. A tervek szerint a táblás kínálat sűrűn változik majd az adott szezonnak megfelelően. Az idei ősz a tök, a kacsa és a szarvas jegyében telik.  

A Stand25 klasszikus ételei külön menüre kerülnek, ezek az „Új kedvencek” elnevezésű kínálattal egészülnek majd ki. Eddig nem volt mindig elérhető, most azonban már állandó szereplője lesz az étlapnak a halászlé, főételként pedig szerepel a beregi töltött csirke, amit almakompóttal és krumplipürével tálalnak. Több lesz a könnyebb, akár salátaszerű étel, emellett Széll Tamás klasszikus palacsintát is sütnek, saját főzésű sárgabarack lekvárral és mogyorókrémmel.

Cikk forrása

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek:

    Nincs