A potencianövelő csak a tünetet kezeli, nem a fő gondot

A potencianövelő tabletták hatóanyagai kifejezetten a merevedésre hatnak, így adhatnak némi önbizalmat azoknak, akiket rengeteg kudarc ért a szexben. Rászokni azonban nem ajánlott, és a mellékhatásokkal is számolni kell. Olvasónk ezzel kapcsolatban érdeklődik, és természetesen neki is segítünk, ahogy neked is, ha van kérdésed a szexuális életed javításával kapcsolatban, ha nem érted, miért úgy működik a tested ahogyan. Akkor is várjuk a leveled a [email protected] email címre, ha van valami perverziód, fétised, aminek az okát meg szeretnéd érteni.

Merevedési problémám van, pontosabban, amikor eljön az aktus ideje, a hímvesszőm nem teljesen áll fel, csak félig-meddig. Anno voltam orvosnál, kaptam rá gyógyszert, de nem használt. Ha jól tudom, fejben kialakul valami góc, ezt a gyógyszer felbomlasztja. Régen sok pornófilmet néztem, de még a mai napig is. Menjek vissza a dokihoz?

Az olvasói levelet Andrástól kaptuk, akinek mi választottunk álnevet, hogy ne ismerje fel senki a személyét. A potencianövelő szerekből rengeteget adnak el világszerte, azonban ezek nem biztos, hogy hosszú távon megoldást nyújtanak, sőt, akár a merevedés teljes elvesztésével is számolni lehet.

A potencianövelők tartós szedése veszélyes

A potencianövelők általában szildenafil, tadanafil, avanafil tartalmú gyógyszerek, melyeknek vannak mellékhatásai, és nem is szedheti csak úgy bárki. Olvasónk nem írta a levélben, hogy pontosan mit és mennyit vett be a szexhez, hány órával az aktus előtt tette, pedig ezek fontos adatok ahhoz, hogy ezzel kapcsolatban bármit mondjak. Mivel több hatóanyagú gyógyszer is elérhető, az urológussal érdemes lenne erről egyeztetni, és mindenképpen szükséges lenne egy teljes körű kivizsgálás, ami érinti a hormonrendszer vizsgálatát, a vércukorszintet, a szív működésének vizsgálatát is. Bármelyik hatóanyagú gyógyszert veszi be valaki, biztos, hogy az alkohol fogyasztása nem ajánlott (hiszen az is hat a véráramra), és bizonyos betegségek, egyéb gyógyszerek szedésére is oda kell figyelni. A gyógyszer csak és kizárólag a tünetet oldja meg, és nem a fő problémát: lehet, hogy

Cikk forrása

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek:

    Nincs