A Neckermann utasai már Antalya felé tartanak

Antalya / fotó: Pixabay

Antalya / fotó: Pixabay

Információink szerint a Neckermann Magyarország szeptember 23-i charterjárata rendben, és az előre eltervezett időben felszállt a Liszt Ferenc repülőtérről, és elindult úticélja, Antalya felé, mintegy 130 Neckermann-os nyaralóutassal a fedélzeten. A nyaralásra induló utasok teljes szállás- és utazási költségét kifizette előre a Neckermann Magyarország, így semmi akadálya annak, hogy a nyaralóvendégek pihenése zavartalan legyen. 

Úgy tudjuk, még több száz utasuk vár arra, hogy befizetett utazásuk a közeljövőben rendben megtörténjen, és bár a Neckermann illetékesével nem sikerült beszélnünk, de információink szerint a cég mindent megtesz annak érdekében, hogy utasaik pihenése gondtalan legyen, és időben megtörténjen.

Hétfő délután a következő nyilatkozatot adták ki: (szó szerint közöljük)

A Thomas Cook PLC (brit piac) csődjének bejelentésére és a médiában megjelent feltételezésekre reagálva tájékoztatjuk, hogy:

• A Neckermann Magyarország, mint a magyar kereskedelmi törvény szerint önálló társaság, jelenleg folytatja normál, napi és operatív tevékenységét.

• Valamennyi külföldön tartózkodó utasunk az eredeti tervek szerint tud hazatérni.

• Az induló járatokkal kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba az utazási irodájával vagy írjon az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre.

A szeptember 23-ai Törökországba tartó charter járatunk rendben elindult.

• A Neckermann Magyarország stabil pénzügyi helyzetben van, és minden kötelezettségét folyamatosan megtartja, az összes kiállított számlát kifizeti.

• További kérdések esetén az ügyfelek közvetlenül felvehetik velünk a kapcsolatot az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. email címen. A Neckermann összes magyarországi utazási irodája nyitva tart.

• A Neckermann Magyarország vezetése azon dolgozik, hogy a külföldi anyacég okozta gazdasági nehézségekből adódó helyzetet megoldja. A cég 3,4 milliárd forintos vagyoni biztosítéka garantálja, hogy utasainkat ne érjen anyagi kár.

                                               

Cikk forrása

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek:

    Nincs