A megcsalásban ott lehet a hiány pótlásának vágya is

Az öt legolvasottabb cikket szedtük össze a megcsalás témájában, van köztük olyan férfi, akit a felesége megcsalt az exszel, van olyan fiatal lány, aki használt női bugyit talált otthon és van olyan idősebb nő, aki képes lett volna megölni magát, miután megtudta, megcsalta a férje. Ha neked is van olyan történeted a hűtlenségről, amit szeretnél megosztani, ha nem tudod, hogyan dönts, ha el vagy keseredve  a kapcsolatod miatt, akkor várjuk a leveled az [email protected] email címre.

Több éve, hogy külön szobában alszunk. {…} Lassan elkezdett összetörni a házasságunkat borító cukormáz. Körülbelül két hónapra rá megismerkedtem valakivel a vonaton, egyedül utaztam, nem hittem volna, hogy ebből később viszony lesz. Írtunk egymásnak, és eltelt két hónap, mire személyesen is találkoztunk. Ez a viszony lassan két éve tart. Megállapodtunk abban, hogy érzelmekről, érzésekről nem beszélünk egymásnak, és nem tesszük tönkre a családjainkat. Két találkozó között nincs telefonos beszélgetés, csak üzeneteket írunk. Csodás dolgokat élhetek meg vele az ágyban, fogalmam sem volt arról, hogy ez létezhet. {…} Eleinte még kaptam virágokat, szívecskéket az üzenetekben, majd ezek ritkultak. Ismét hazajött, elmentünk nyaralni, majd a nyaraláson kifakadt és elkezdett sírni, hogy az ő szívét elrabolta egy nő. Azt mondta, nem volt köztük semmi több, csak érzelmek. {…}  A szexuális játékszereinket egy nagy zacskóban tartottuk, és egyik nap arra mentem haza, hogy a zacskóban egy női bugyi van, használt, és nem az enyém. Kérdőre vontam, azt mondta, neked vettem, mire megkérdeztem, használtan?

A fent idézett mondatokat olvasóink küldték 2019-ben. Ezeket azon olvasói levelek közül válogattuk ki, amiket a legjobban olvastak ebben az évben, és amik a hűtlenségről szólnak. Van köztük megcsalt fél, van olyan, aki szeretőből lett barátnő, van, aki feleségként egy szeretővel ismerte meg sok tízévnyi házasság után, hogy milyen a jó szex. Egy dolog közös bennük, mindannyian tudják, mi a megcsalás, átélték, átélik

Cikk forrása

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek:

    Nincs