A Hahn Airnél már a vezetők 39 százaléka nő

“Az 1994-ben alapított Hahn Air a világ vezető e-ticketing légitársasága 20 évvel ezelőtt kezdte meg a HR okmányokon történő repülőjegy értékesítést. 2019-re több, mint 359 partnerrel büszkélkedhet. 5 kontinens 196 országában és több mint 100.000 utazási irodában használják a HR szolgáltatásait, köztük hazánkban is” – hangzott el a tájékoztatón.

Idén megújult a Hahn Air Lines honlapja. A felhasználóbarát honlap egyaránt szól a szakmának és az utazóknak. A Hahn Air NDC-ért felelős vezetője, Christopher Allison büszkén jelentette be, hogy október elején a Hahn Air is megkapta a IATA által elindított New Distribution Capability program 3. szintjének tanúsítványát. Fontos mérföldkő ez a légitársaság számára, hiszen ez is jelzi, mennyire fontosnak tartják, hogy lépést tartsanak a piaci kihívásokkal, és minél több szolgáltatást tudjanak nyújtani partnereiknek.

A cég kiemelt hangsúlyt fektet a nemek közötti egyenlőség fejlesztésére. Beszállt a IATA nemzetközi 25by2025 kampányába, és az elérni kívánt 25%-ot túlszárnyalva a Hahn Airnél már most 39%-ot tesz ki a női vezetők aránya. Az ez év elején indult 25by2025 kezdeményezés számos célt tűzött ki maga elé. A csatlakozó cégek és légitársaságok olyan vállalásokat tettek, mint például növelik a női alkalmazottak számát szenior pozíciókban. Vagy hogy korábban kifejezetten férfiak által képviselt pozíciókban (pl pilóták), illetve felső vezető pozíciókban minimum 25%-ra emelik a női alkalmazottak arányát a cégen belül.

A 2019-es harmadik negyedévben a Hahn Air 7 új partnerrel bővítette hálózatát. Így tovább duzzadt azon csőd-biztos légitársaságok köre, melyekre az utazási irodák HR-169-es dokumentumon jegyet tudnak kiállítani. Az új partnerek között megtalálható az Air Chatmans (3C), Új-Zéland legnagyobb magántulajdonban lévő légitársasága. 8 helyi célállomás mellett elindították első nemzetközi járatukat is Aucklandből Norfolk Islandre. De ide tartozik a Dél-koraia Jeju Air (7C) is. Ez a fapados légitársaság 73 célállomásra repül 15 ázsiai ország (mint például Kína, Japán, Malajzia, Singapur, Oroszország és Thaiföld) 73 célállomására repül.

A fenti példák is jól mutatják, hogy

Cikk forrása

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek:

    Nincs